• Verkiezingsdebat 2014

    Jan-Fotografie

Verkiezingsdebat met ondernemers

02-03-2018, 20:49 | Lezersnieuws | Nel

Op maandag 12 maart gaan de lijsttrekkers van de Veenendaalse politieke partijen in debat met elkaar en met ondernemers. Organisator Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal (BOV) verwacht een flinke toeloop van ondernemers, die nu de kans krijgen de standpunten te beoordelen ten aanzien van relevante ondernemersvraagstukken.

Net als vier jaar geleden zullen de debatten over uiteenlopende stellingen ongetwijfeld het nodige vuurwerk opleveren. Nieuw dit jaar is de mogelijkheid voor de toehoorders om live digitaal te stemmen, bijvoorbeeld zowel voor als na een debat. Zo krijgen de dames en heren politici direct te zien of de ondernemers hen steunen en door hun argumenten van mening veranderen. Er zal ook gelegenheid zijn om vanuit de zaal vragen te stellen.

De BOV nodigt alle ondernemers uit Veenendaal uit om dit debat bij te wonen. Dit is uw kans voor live interactie met de potentiële nieuwe wethouders of raadsleden, waar u de komende vier jaar mee te maken krijgt!

Wilt u zich wel vooraf aanmelden via www.BOVeenendaal.nl.

Het BOV-Verkiezingsdebat vindt plaats van 16.00 – 17.30 uur in het bedrijfsrestaurant van IW4, Transformatorstraat 1, Veenendaal. Inloop vanaf 15.30 uur.