• Amy Rose de Bruijn

    Salted photography

Veense Amy Rose in de finale van Miss Teen van Miss Beauty Netherlands!

22-05-2018, 09:54 | Lezersnieuws | rineke

Amy Rose de Bruijn uit Veenendaal zag vorig jaar op tv dat een Nederlands meisje (Lotte van der Zee) won op de internationale Miss Beauty verkiezing in Guatemala en zij was meteen enthousiast over deze verkiezing. Amy Rose was toen nog geen 15 jaar en mocht dus nog niet mee doen. Maar toen Amy Rose de leeftijd van 15 bereikte, aarzelde zij geen moment en schreef zich in, en ze werd uitgenodigd voor de casting!

Vol spanning ging ze naar de casting dag in Mijdrecht. Daar moest zij zich presenteren en wie denkt dat het bij schoonheidsverkiezingen alleen om beauty aan de buitenkant gaat, die heeft het helemaal mis. Het gaat om de innerlijke en uiterlijke schoonheid. Amy Rose heeft een uitstekende presentatie in het Nederlands en in het Engels gegeven. Amy Rose geeft aan: ‘Mijn streven of mijn doel is dat iedereen zichzelf moet kunnen zijn en dat je blij moet zijn met wie je bent, daar geloof ik in’. Met deze overtuiging haalde zij de finale!

Vermeldenswaardig is dat de finale van Miss Beauty Netherlands dit jaar plaatsvindt in Theater De Lampegiet op zondag 27 mei 2018. Miss Beauty Nederland werkt samen met de Linda Foundation die met het ingezamelde geld giften geeft aan arme kinderen.

Wilt u Amy Rose steunen? Dat kan door een sms te sturen naar 3010 met de tekst Poll Utrecht Amy Rose.

Wij wensen Amy Rose alvast heel veel succes met de finale op 27 mei in Theater De Lampegiet in Veenendaal en laten we hopen dat de veense jongedame gaat winnen.