• Dansers in actie

    Let's Dance Championships

Veenendaal toneel voor internationale danswedstrijd

25-03-2019, 15:05 | Lezersnieuws | Sjoerd

VEENENDAAL –Op zaterdag 31 maart 2019 vinden de Let's Dance Championships plaats in de Basiliek. De internationale danswedstrijd wordt voor derde keer gehouden in Veenendaal.Onder auspiciën van de Nederlandse Algemene Danssportbond zal Veenendaal het strijdtoneel worden van Nederlandse en buitenlandse topdansers.

Meer dan 250 paren uit binnen- en buiteland nemen deel aan de wedstrijd. Voor deze wedstrijd wordt in de Basiliek een eersteklas dansvloer aangelegd. “We organiseren deze wedstrijd nu voor de derde keer. De locatie is prachtig en het niveau ligt hoog.“ aldus Evert Diepeveen, van Stichting Let's Dance Championships. Marc Valkier voegt daaraan toe: “We maken ieder jaar stappen om de wedstrijd nog beter te krijgen. Het is een prachtig evenement voor Veenendaal en we zien dat dansparen hier graag komen en het deelnemersaantal groeit sterk.”

jurypanel

De sierlijke en spectaculaire danswedstrijd staat onder leiding van een internationaal jurypanel met vijf buitenlandse en vijf Nederlandse  juryleden, onder wie wereldkampioene Ashli Williamson uit Denemarken en Euvgenia Parakhina, bekend als jurylid van TV-programma’s Dancing with the Stars en So you Think You Can Dance.

Meer informatie

Voor kaarten of meer informatie kunt u contact opnemen met Stichting Let's Dance Championships via letsdancechampionships@gmail.com of volg Stichting Let's Dance Championships via Facebook.