• COMEDY NIGHT

    de Basiliek

Veenendaal Lacht: Comedy Night XXL

04-03-2019, 15:32 | Lezersnieuws | said

AOT Events organiseert in samenwerking met de Basiliek een comedy show op zaterdag 16 maart. Net als de vorige editie belooft het weer een feestje te worden. Met 2 comedians uit Engeland en 4 uit Nederland staat er weer een knaller van een internationale line-up.

Comedians die al jaren hun strepen hebben verdiend in het wereldje van stand-up comedy in binnen- en buitenland staan op het podium van de Basiliek. 

De line-up bestaat uit MC/Comedian WestSaid (Said el Hassnaoui) winnaar van de Comedy Slam en UICF Talent Award.  De overige prijswinnende comedians zijn, Bob Slayer (UK) multiple award winning comedian, Vincent Geers (NL) winnaar van cameretten, regisseur, schrijver voor diverse comedians en bekende cabaretiers en tv programma's als "Is er een dokter in de zaal" met Phillipe Geubels (RTL4), Sidney Schmeltz (NL) bekend geworden door Powned en heeft vanwege zijn hilarische uitspraken miljoenen views op youtube, Adam Fields (UK) en Eric van der Woude (NL) zijn 2 comedians die een blijvend indruk achterlaten. Tickets zijn verkrijgbaar op www.basiliekveenendaal.nl