• Steven Donselaar van Rotaryclub Veenendaal Regio, Roelie Struik van Goed voor Elkaar en Paul Roorda van Residence Rhenen organiseren een Valentijnsdiner voor ouderen.

    pr

Valentijnsdiner voor ouderen in Résidence Rhenen

20-01-2019, 23:05 | Lezersnieuws | alice

Een feestelijke en gezellige avond uit, met een viergangendiner en entertainment in het teken van de liefde. Speciaal voor ouderen die alleen of eenzaam zijn en voor echtparen die bijvoorbeeld door hun leeftijd of eventuele beperking tegen een bezoek aan een restaurant opzien, organiseert de stichting Goed voor Elkaar samen met Rotaryclub Veenendaal Regio en Résidence Rhenen op donderdag 14 februari een Valentijnsdiner.

Na een zeer succesvolle eerste editie in 2018, kon een vervolg niet uitblijven. “We hebben vorig jaar echt een geweldige avond gehad”, zegt initiatiefnemer Roelie Struik, van stichting Goed voor Elkaar in Veenendaal. “Ruim zeventig ouderen beleefden een sfeervolle avond met heerlijk eten, muziek en ontmoeting met andere mensen.” Er was veel belangstelling voor de avond, reden genoeg om ook dit jaar weer een Valentijnsdiner te organiseren voor 65-plussers uit Veenendaal en omgeving.

Paul Roorda, eigenaar van Résidence Rhenen, zegde opnieuw zijn medewerking toe. Daarnaast is Rotaryclub Veenendaal Regio bij de organisatie betrokken. Een club met leden die zich actief willen inzetten voor de gemeenschap. Zij sponsoren het Valentijndiner, zijn gastheer/gastvrouw aan tafel en zorgen ervoor dat de gasten voor het diner worden opgehaald en na afloop weer worden thuisgebracht.  

Het idee om een Valentijnsdiner voor ouderen te organiseren, ontstond ruim een jaar geleden rond kerst. “Er wordt rond de feestdagen veel georganiseerd”, viel Roelie Struik op. “Daarom hebben we gezocht naar een ander moment in het jaar om een feestelijke avond te organiseren.” Valentijnsdag biedt daarvoor een prachtige gelegenheid, vindt de initiatiefneemster. “Bij uitstek een dag om leven, liefde en vriendschap te vieren. We maken er een mooie, sfeervolle avond van. Écht een avondje uit.”

Aan entertainment zal het ook dit jaar niet ontbreken tijdens het Valentijnsdiner. Er is muziek en zang en MoMoTheaterwerkplaats zorgt voor drie intermezzo’s. De avond begint om 17.00 uur in Résidence Rhenen en duurt tot ongeveer 21.30 uur. In totaal is er plaats voor 75 gasten. Aan de deelnemers wordt een eigen bijdrage gevraagd van 17,50 euro. Wie deze avond wil meebeleven, kan zich aanmelden via tel.nr. 06-55371676 (na 12.00 uur) of per mail: aanmelden@ditisgve.nl