Vakantie Win-Win Café

04-07-2019, 10:09 | Lezersnieuws |

18 juli sluit het Win-Win Café zijn deuren vanwege de zomervakantie.

Het team heeft dit seizoen weer met plezier hard gewerkt om voor alle werkzoekenden en zzp'ers in de wijde omgeving leuke en inspirerende activiteiten te organiseren. 

Zo zijn er diverse workshops en trainingen gegeven en was er elke donderdag - met uitzondering van vakanties - een Netwerk Café met af en toe een Plus (thema). 

Ook wij gaan genieten van de zomer en 5 september zijn we weer aanwezig in wijkcentrum Panorama met het Netwerk Café en de Win-Win Winkel. 

In de winkel kan je voor weinig geld jouw garderobe aanvullen voor een netwerkbijeenkomst of sollicitatiegesprek.

Ook de eerste workshops zijn al gepland. Zo geeft Martine Floor van MBee trainingen op 10 september een workshop over LinkedIn en op 8 oktober een workshop over Social Media. 

Ria Brinkhuis, loopbaanbegeleidster en coördinator van het Win-Win Café geeft vanaf 2 oktober een inspirerende 3 daagse cursus (H)erken je Kracht! 

Verder geeft Wilma Bouwman van Kleur en Kledingadvies diverse workshops over stijl, pasvorm en kleuradvies. Je bent van harte welkom!

Alle workshops en trainingen gaan door bij voldoende deelname. Voor alle workshops geldt dat je je tot een week van tevoren kan opgeven bij Ria Brinkhuis (0610696651) of via de mail info@winwincafe.nl. De kosten bedragen 10 euro per workshop, alleen meerdaagse cursussen hebben andere prijzen. Voor meer informatie kun je altijd terecht bij Ria Brinkhuis via bovenstaand telefoonnummer.