Toertocht MAC Veenendaal

22-09-2018, 15:23 | Lezersnieuws | Ab

MAC Veenendaal toertocht voor motoren.

De jaarlijks terugkerende dauwtraprit is weer een succes geworden. Om 09.00 uur stonden er al rijders voor de deur om in te schrijven. Dit jaar een bijzondere rit aangezien de uitzetter van de rit kort geleden is overleden. Als eerbewijs aan zijn vele werk voor de club heeft de commissie gemeend om de dauwtraprit van naam te wijzigen in de Gert Segers toer tocht. In het bijzijn van de Fam. Segers en deelnemers is dit voor de start van de toertocht gedaan. Bij het uitzetten, samen met zijn vrouw heeft hij al geweten dat hij de rit niet meer mee zou maken en de rit was uitgezet langs het crematorium en de plaats waar belangstellende bijeen kwamen na afloop van de crematie.

De start was vanaf 09.30 uur tot 13.00 uur wat een succes was omdat dan niet alle rijders gelijk van start gaan maar steeds in  clubjes. Dit resulteert in geen overlast voor het verkeer. Het clubhuis bleef open tot 18.00 uur en de rijders konden na afloop nog even gezellig na kletsen.
Ruim 50 deelnemers gingen aan de tocht beginnen, waaronder ook Fam. leden van Gert die in de omgeving van Gelderland was uitgezet. Het weer was geen spelbreker waar de deelnemers zeer dankbaar voor waren. De route was uitstekend, variërend en in de steil van Gert en zijn vrouw.
Deze rit is de afsluiter van het seizoen en de commissie is al weer druk doende om data vast te stellen voor 2019.
Wilt u dit volgen ga naar de site www.mac-veenendaal.nl