• Engbert Stroobosscher overhandigd het eerste papieren exemplaar van het verkiezingsprogramma aan Carla Dik-Faber

  Burnio Communicatie / ChristenUnie
 • Op bezoek bij de energieneutrale woning van Arris en Frineke Hardeman

  Burnio Communicatie / ChristenUnie
 • Eigen, natuurlijke waterzuivering van Arris Hardeman

  Burnio Communicatie / ChristenUnie
 • Carla Dik-Faber rijkt een bosje bloemen een een waardevol lintje uit aan de Eekhoeve

  Burnio Communicatie / ChristenUnie
 • Opnames campagnefilm ChristenUnie Veenendaal - onderzoek naar extra ontsluiting op Rondweg Oost voor inwoners van Veenendaal-Oost

  Burnio Communicatie / ChristenUnie

Start verkiezingscampagne gemeenteraadsverkiezingen Veenendaal

12-02-2018, 12:21 | Lezersnieuws | ChristenUnie Veenendaal

Zaterdag 10 februari is voor de ChristenUnie landelijk -en dus ook in Veenendaal- de verkiezingscampagne voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018 officieel begonnen. Als ChristenUnie Veenendaal staan we altijd midden in de Veenendaalse samenleving, alleen in de periode voor de verkiezingen zijn we nog meer zichtbaar. De komende vier jaar willen we werken aan een toekomstbestendig Veenendaal voor ons en onze kinderen, een samenleving waarin iedereen meetelt en vrijheid en veiligheid voor iedereen.

Zaterdag zijn we gestart met een inspirerende videoboodschap van de fractievoorzitter in de Tweede Kamer, Gert-Jan Segers.

Carla Dik-Faber was zaterdag te gast in Veenendaal om samen met ons de campagne officieel te starten. Nadat Engbert Stroobosscher haar het eerste, papieren exemplaar van ons verkiezingsprogramma had overhandigd, was er tijd en ruimte om door te praten over het ondergronds brengen van de hoogspanningskabels in Veenendaal. Een onderwerp waar we als lokale afdeling ons al jaren hard voor inzetten.

Vervolgens hebben we een bezoek gebracht aan de energieneutrale woning met bed en breakfast van Arris en Frineke Hardeman aan de Dijkstraat. Al jarenlang voorziet hij zelf in zijn energievoorziening.

Als afsluiting hebben we een bezoek gebracht aan de Eekhoeve in Veenendaal. Tijdens de lunch was er een presentatie van de Eekhoeve en dan met name het deel van de zorgboerderij. Vele volwassenen en ouderen bezoeken dagelijks de Eekhoeve voor dagbesteding. Een prachtig initiatief, wat onze steun meer dan verdiend. Daarom heeft Carla Dik na afloop een waardvol lintje overhandigd met een bos bloemen.

Onze droom is dat Veenendaal een duurzaam groeiende en bloeiende stad is, waar reuring is en voldoende te beleven valt, waar veel groen is, waar werk is en opleidingen zijn, waar er aandacht en hulp is voor iedereen die dat nodig heeft. Een stad waar verschillen worden gerespecteerd en bewoners naar elkaar luisteren. Een stad die veilig is en waar het in elke fase van je leven plezierig wonen is.

We hopen u de komende weken, maar vooral ook de komende jaren vaak te ontmoeten en spreken over onze droom voor Veenendaal. Een droom waar we met passie en enthousiasme ons voor inzetten om die droom uit te laten komen.