• Leefstijlcoach Diede van Brakel tijdens consult

    Sportservice Veenendaal

Sportservice Veenendaal start met leefstijlcoaching

25-02-2019, 16:50 | Lezersnieuws | Sjoerd

Sportservice Veenendaal is in februari 2019 gestart met leefstijlcoaching. Onder begeleiding van een leefstijlcoach kun jij werken aan een gezonde leefstijl door meer beweging, meer ontspanning en betere voeding.  

De leefstijlcoach helpt om gezond te worden en gezond te blijven. “Met leefstijlcoaching kijken we naar drie belangrijke factoren: voeding, beweging en ontspanning. Of het nu gaat om slechte gewoontes, afvallen of aankomen. Een leefstijlcoach ondersteunt om op lange termijn gezond te blijven.” Aldus, leefstijlcoach Diede van Brakel.

Jong en oud

Leefstijlcoaching is een onderdeel van Sportservice Veenendaal. Sportservice Veenendaal zet zich in om jong en oud te laten sporten en werkt nauw samen met de gemeente Veenendaal. “We hebben in Veenendaal een gezond sportklimaat waarin kinderen, volwassenen en ouderen kunnen sporten. Toch zien we zien dat mensen moeite hebben om gezond te blijven leven, met als gevolg dat gewicht toeneemt of ongezonde gewoontes terugkomen. Onze leefstijlcoaches bieden handvatten om een gezonde leefstijl ook op lange termijn vast te houden.”, aldus Frank Hafkamp, directeur Sportservice Veenendaal.

 

Meer informatie

Wil jij meer informatie of ben jij benieuwd wat leefstijlcoaching voor jouw kan betekenen? Ga dan naar: www.leefstijlveenendaal.nl of bel naar: (0318) 519 010. Het intakegesprek is gratis.