• Het diner in restaurant de Veenderhoeve

    Judith Knol
  • Judith Knol

Sponsordiner van Expeditie Nepal

18-02-2018, 00:00 | Lezersnieuws | Damaris Bos

Afgelopen week was er in restaurant de Veenderhoeve te Veenendaal een speciaal 5-gangen diner voor de sponsoring van de projecten in Nepal van de GZB (de Gereformeerde Zendingsbond). Expeditie Nepal is een groep van 15 enthousiaste VWO-leerlingen van het Ichthus College te Veenendaal die zelf in mei naar Nepal gaan met de GZB. Het expeditieteam zamelt onder andere door deze actie geld in.

"Het was een zeer gezellige en geslaagde avond waarbij we ons hard hebben ingezet om het alle gasten naar hun zin te maken. Met het hele expeditieteam hebben we onze gasten deze avond bediend en voorzien van drankjes."

Maar naast de inzet van het expeditieteam heeft de stichting Turfvallei ook veel bijgedragen aan deze avond. Turfvallei is een stichting die goede doelen wil ondersteunen door het organiseren van onder andere diners en wijnproeverijen. Bij dit sponsordiner hebben vier hobbykoks van Turfvallei het 5-gangendiner bereid.

Dankzij hun hulp én die van restaurant de Veenderhoeve, die speciaal het restaurant gratis beschikbaar stelt voor dit soort diners, was het een zeer geslaagd diner waarbij ruim 70 gasten konden genieten van 5 heerlijke gangen. Zo zorgden ze ook voor een grote opbrengst voor de projecten in Nepal.

Zie voor meer informatie over deze projecten en over het expeditieteam: www.expeditienepal.nl