• Subsidiemogelijkheden voor peuters

    Spelendwijs Veenendaal
  • Subsidiemogelijkheden voor peuters

    Spelendwijs Veenendaal

Spelendwijs Veenendaal biedt nu ook peuteropvang met subsidie voor ouders met één gezinsinkomen

11-08-2017, 12:00 | Lezersnieuws | Spelendwijs Veenendaal

Spelendwijs Veenendaal heeft van de Gemeente Veenendaal subsidie voor peuterwerk ontvangen met als doel ouders die niet voor de kinderopvangtoeslag of een VVE toeslag in aanmerking komen hun kind toch naar de peuteropvang te kunnen brengen.

De Gemeente Veenendaal vindt het belangrijk dat peuters een goede start in het basisonderwijs kunnen maken. Kinderen leren in een peuterspeelzaal mee te draaien in een groep en de taalontwikkeling en motorische vaardigheden worden gestructureerd ontwikkeld.

De Gemeente betaalt de subsidie aan Spelendwijs Veenendaal. De ouder krijgt alleen de rekening met de eigen bijdrage. Deze bijdrage is 50 euro per maand voor maximaal 6 uur peuteropvang per week.

Spelendwijs Veenendaal voegt daar nog eens 1 uur gratis per dagdeel aan toe, zodat uw kind 8 uur per week de mogelijkheid krijgt om zich Spelendwijs te ontwikkelen.

Voor ouders die wel voor kinderopvangtoeslag in aanmerking heeft Spelendwijs Veenendaal eveneens mogelijkheden voor opvang in de peuterspeelzaal.

Voor meer informatie, bel of mail via:

0318-507022, info@spelendwijsveenendaal.nl of www.spelendwijsveenendaal.nl