• The War of The Worlds

    De Lampegiet

Speciale aanbieding voor rockmusical The War of The Worlds in De Lampegiet

16-05-2018, 12:15 | Lezersnieuws | manouk

Met dank aan Boekhandel Van Kooten presenteren wij deze combideal voor The War of The Worlds. Met de actiecode WAR2305 kan een combiticket worden besteld. Dit bestaat uit het boek én een ticket voor de voorstelling in De Lampegiet op woensdag 23 mei. De combitickets zijn €35,- per persoon (ter waarde van 45,- per persoon). Wees er snel bij!

The War of The Worlds

The Eve of the War, Forever Autumn en Brave new world: het zijn slechts enkele voorbeelden van hits die de legendarische rockmusical The War of the World voortgebracht heeft. Deze productie is Nederlands gesproken, maar met alle liedjes in origineel Engels. De ruim 150 geprojecteerde tekeningen vormen samen met spectaculaire special effects een indrukwekkend decor, waarbij het publiek het gevoel krijgt midden in de gevechten te zitten.

Bert Heerink (inderdaad, de frontman van Vandenberg) neemt je mee naar een tijd waarin hij als jonge man midden in de deze intergalactische oorlog terecht kwam. Hij neemt je mee langs verwoeste steden, vluchtende mensen, tevergeefse tegenaanvallen en de uiteindelijke vernietiging van de buitenaardse wezens. Bloeddorstige wezens van de planeet Mars proberen met hun driepotige machines de mensheid uit te roeien...

De voorstelling begint om 20:00 uur. De (combi)tickets kunnen online besteld worden op de website van Theater De Lampegiet. Na afloop van de voorstelling ontvangt u het boek.