• M.P.O. Books

    Jan van den Boogaart

Spanning voor Veenendaalse politie

18-04-2019, 15:52 | Lezersnieuws | Marco

Zojuist is ‘De blikvanger’ voor het eerst als e-book verschenen. Deze spannende misdaadroman van schrijver M.P.O. Books kwam in 2010 als paperback uit. De papieren versie beleeft inmiddels de vierde druk. ‘De blikvanger’ is een misdaadroman die de sfeer ademt van een Britse detectiveserie als Midsomer Murders. Er wordt onder andere een aanslag gepleegd op een wethouder in Renswoude. En in Rhenen is een landhuis met merkwaardige bewoners.

“In ‘De blikvanger’ zijn twee verhaallijnen,” vertelt Marco Books. “Eerst is er een moord op een Rhenense huisarts, die in Doorn de dood vindt. Daarna is er de aanslag op wethouder Szymanowski na afloop van een verhitte raadsvergadering. De Veenendaalse recherche onder leiding van Bram Petersen ontdekt dat er een verband is tussen beide zaken. Het onderzoek richt zich op de merkwaardige bewoners van een landhuis bij Rhenen.”

Het e-book is te koop voor 7,95 euro. Er is ook een luxe paperback verkrijgbaar voor 17,95 euro. Die editie verscheen eerder bij uitgeverij De Leeskamer en is verkrijgbaar via de boekhandels, online en binnenkort ook bij de Jumbo aan het P.W.A.-Plein in Veenendaal. Meer informatie is te vinden op www.mpobooks.nl en www.e-pulp.nl.