• Logo Nacht van de Nacht

    Utrechts Landschap

Spannende boswandeling Nacht van de Nacht

10-10-2018, 13:41 | Lezersnieuws | Jan

Spannende boswandeling tijdens de Nacht van de Nacht.

Aan de vooravond van de wisseling tussen zomertijd en wintertijd, gaan we onder de leiding van een gids,  ons donkere bos in. Speciaal voor uw kinderen zal dit een spannende en leerzame ervaring zijn. Neem ze dus vooral mee, ze zullen het geweldig vinden.

U zult verbaasd zijn over alles wat er te zien en te horen is in het bos nadat de duisternis is gevallen en over de hoeveelheid licht die in de verte toch nog aanwezig is. Het is in Nederland immers nooit ergens totaal donker.

En dan de stilte. Is het ooit helemaal stil in het bos, of hoor je juist de meest vreemde dier- en andere geluiden?

Dit is echt een ontdekkingstocht voor jong en oud. Ouders met hun kinderen, grootouders met hun kleinkinderen. Bij terugkomst praten we na onder het genot van een glaasje Glühwein of een beker warme chocolademelk.

Op zaterdag 27 oktober vertrekken we om 20.00 uur vanaf ons Infocentrum aan de Veenseweg 8 in Amerongen. Honden zijn niet toegestaan

U kunt gratis parkeren bij het nabijgelegen parkeerterrein De Burgwal, vandaar is het enkele minuten lopen naar ons infocentrum.

De kosten bedragen € 2,50 per persoon, ter plaatse te voldoen.

Aanmelding vooraf is absoluut noodzakelijk. U kunt dit doen op: www.utrechtslandschap.nl/activiteiten/detailpagina/69811/boswandeling-nacht-van-de-nacht/2018-10-27#.W7MSx2gzbIU via de knop reserveren.

We zien uw komst op 27 oktober graag tegemoet!