SGP organiseert Familiedag in Veenendaal

18-01-2019, 22:28 | Lezersnieuws | SGP

VEENENDAAL – SGP Utrecht organiseert zaterdag 26 januari DV een Familiedag in Veenendaal. De Familiedag is onderdeel van de aftrap van de campagne voor de Provinciale Statenverkiezingen van 20 maart. Thema van de dag is FoodValley.

Familiedag

De SGP heeft als thema voor de campagne ‘SGP voor een gezonde provincie Utrecht’. Volgens de SGP is het gezin van groot belang voor een gezonde provincie. Daarom organiseert de partij bij de aftrap van de verkiezingen een Familiedag in Veenendaal. Voor de volwassenen zijn er presentaties rondom het thema FoodValley, voor de kinderen zijn er spelletjes en een springkussen. En aan het eind van de middag is er een frietkar voor het hele gezin.

FoodValley

Thema van de Familiedag is FoodValley. FoodValley doet veel om de provincie Utrecht en heel Nederland gezond te houden en gezonder te maken. Verschillende projecten worden tijdens de middag gepresenteerd. De Van Ginkelgroep, waar de Familiedag plaats vindt, laat iets zien van het themaduurzaamheid, wethouder Aart de Kruijf houdt een presentatie over projecten om de fijnstofuitstoot bij pluimveehouderijen terug te dringen en Cor Verdouw, die werkzaam is op de Universiteit van Wageningen, geeft een presentatie over de wetenschappelijke kant van de FoodValley.

Deze sessie van ongeveer 1 uur wordt 2 keer gegeven. Ongeveer 14.30 en 16.00 uur.

SGP-dag

Tijdens de middag is er alle gelegenheid de aanwezige SGP-ers te ontmoeten. Provinciaal lijsttrekker Bertrick van den Dikkenberg is aanwezig met de overige kandidaten van de top van de lijst. Ook Eerste Kamerlid Schalk, Tweede Kamerlid Bisschop  en de Veenendaalse SGP-wethouder Marco Verloop hopen (een deel van) deze middag aanwezig te zijn. Ook is er informatie over waterschap Vallei en Veluwe.

Iedereen is welkom! 

Locatie: Van Ginkel Groep, Nieuweweg Noord 255 in Veenendaal.

Tijd: Zaterdag 26 januari 14:00-18:30 uur.