• Bij de GVVV Voetbal Academie komt ook de traptechniek aan bod.

    GVVV

Schrijf je nu in voor de GVVV Voetbal Academie

14-07-2017, 16:23 | Lezersnieuws | GVVV

Is uw kind tussen de zes en veertien jaar oud en wil hij of zij een betere voetballer of keeper worden? Meld hem of haar nu aan voor de GVVV Voetbal Academie!

Een verkeerde balaanname, een foute dribbel of een krachteloos schot, het zijn taferelen die in iedere voetbalwedstrijd voorkomen. De bal doet niet wat de speler zegt en stuitert alle kanten op, behalve de goede. De Voetbal Academie van GVVV, de hoogste spelende club in de regio, biedt voor jongens en meiden uitkomst.

Iedere vrijdagavond wordt uw kind ruim een uur in een klein groepje onder handen genomen door gediplomeerde trainers van de Voetbal Academie, onder wie spelers van het eerste elftal. Voor het eerst in het driejarig bestaan van de voetbalschool zijn ook keepers welkom. Heeft uw kind moeite met uittrappen, duiken of positie kiezen in het doel? De keeperstrainers van de Keepers Academie gaan hem of haar daarbij helpen.

De Voetbal Academie bestaat uit 2 blokken van 10 trainingen, verdeeld over 20 vrijdagavonden in september tot en met mei 2017. Een training duurt vijf kwartier, van 18.30 uur tot en met 19.45 uur en vindt plaats op het hoofdveld van GVVV. Twee keer per blok zoekt de Academie verbinding met andere sporten, zoals atletiek, waar uw kind training krijgt in balans en motoriek.

Wilt u meer weten over de Voetbal Academie, zoals het inschrijfgeld en de kleding? Kijk snel op GVVV.nl/voetbal-academie en wellicht zien we uw kind straks op ons trainingsveld! Wacht niet te lang, want het maximum van 72 deelnemers komt snel dichterbij!