• MAMA MIA

    Brinkhoff/Mogenburg

Samen genieten van een vrolijke musical

13-05-2019, 12:39 | Lezersnieuws | Ida

U zou graag ook eens naar een musical of een andere voorstelling gaan maar weet niet met wie u kunt gaan? Kunt of wilt u niet meer zelf reizen? Geen probleem: de stichting Vier het Leven regelt voor u de reservering, de reis heen en terug en het gezelschap. 

 

Vier het Leven heeft speciaal op zaterdagmiddag 29 juni om 15:00 uur plaatsen gereserveerd in het Beatrix Theater in Utrecht voor de musical MAMMA MIA!. 

 

MAMMA MIA! is een komisch liefdesverhaal en allerlei verwikkelingen rondom een aanstaande bruiloft op een zonnig eiland. Met alle grote hits van ABBA. 

 

Gaat u ook mee? U wordt dan met de auto opgehaald door een gastheer of gastvrouw van Vier het Leven en vertrekt samen naar het Beatrix Theater in Utrecht. Na afloop wordt u weer veilig thuis gebracht. 

 

Stichting  Vier het Leven kiest ieder jaar voorstellingen uit het reguliere aanbod van toneel, (klassieke) muziek, dans, film, etc. Ook in de regio Ede/Veenendaal is de stichting actief. 

U kunt zich aanmelden bij Vier het Leven en kiest vervolgens aan welk uitje u wilt deelnemen. Telefoon 035-5245156. Voor meer informatie kunt u ook kijken op de website www.4hetleven.nl.