• High end Darkfighter camera

    avr

Privé detective NMS recherche Veenendaal breidt uit met camera's

24-06-2017, 14:40 | Lezersnieuws | André van Ruijven

Privé detective NMS recherche Veenendaal breidt uit met camera's

Veenendaal - NMS recherche maakt bij hun onderzoeken al jaren gebruik van verborgen camera's en beveiligingscamera's. Steeds vaker komt het voor dat relaties van het recherchebureau gebruik willen maken van een preventief werkend camerasysteem. Hierbij worden zowel binnen als buiten zichtbare camera's geplaatst die bewezen preventief werken tegen diefstal, vandalisme en andere criminele zaken.

Om ook bedrijven, instellingen en particulieren die geen relatie met NMS recherche hebben te laten profiteren van de ervaring en kunde op het gebied van beveiligingscamera's, heeft het recherchebureau een nieuwe tak opgezet: www.beveiligingscamera.store

Beveiligingscamera.store levert en installeert eventueel beveiligingscamera's van het toonaangevende merk Hikvision. Dit zijn high-end camera's die ook in het donker zeer goed beeld geven, dit in tegenstelling tot vrijwel elke andere camera. Daarnaast wordt opnameapparatuur geleverd waarmee de gebruiker waar ook ter wereld de camera's kan bekijken en bedienen.

Voor informatie kunt u contact opnemen via 0318-725220 of via info@beveiligingscamera.store