• De Muzen geeft ook in het Ontmoetingshuis danslessen

    Muziekschool de Muzen

Peuter en kleuterdans in Ontmoetingshuis

17-12-2018, 12:27 | Lezersnieuws | Muziekschool

VEENENDAAL – Muziekschool de Muzen keert met peuter- en kleuterballet terug naar het Ontmoetingshuis. Vanaf zaterdag 12 januari wordt in Veenendaal Oost gestart met nieuwe, korte cursussen. Deze lessen komen naast de huidige jaarcursussen, die De Muzen blijft geven in Spectrum.

In de lessen peuterballet wordt de natuurlijke behoefte van peuters om te bewegen en dansen gestimuleerd. Want wat is er nou leuker dan lekker samen te bewegen en dansen? De lessen hebben een speelse aanzet. De cursus bestaat uit 8 lessen en deze worden gegeven van 12.45 tot 13.30 uur. De kosten bedragen € 35,00.

Kleuters die niet stil kunnen blijven zitten en willen dansen, zijn van harte welkom bij de cursus kleuterballet. In deze lessen gaat docente Cindy Leyenaar samen met de kleuters op zoek naar bewegings- en dansmogelijkheden, waarbij gebruik gemaakt wordt van leuke onder- en voorwerpen zoals dieren, sprookjes en poppen. De cursus bestaat uit 8 lessen en deze worden gegeven van 13.30 tot 14.15 uur. De kosten bedragen € 35,00.

De lessen starten vanaf zaterdag 12 januari in het Ontmoetingshuis, aan de Spiesheem 54 in Veenendaal-Oost. Inschrijven voor deze lessen kan via www.muzenveenendaal.nl.