• CJGK - Hadarah -

    W. Vermeer
  • Hanneke Mauritz op het Griekse eiland Lesbos

    W. Vermeer

Passie-Paasconcert 13 april t.b.v. vluchtelingenhulp op Lesbos

21-03-2019, 12:02 | Lezersnieuws | Dittie

Kamp Moria, op het Griekse eiland Lesbos heeft een omvang van acht voetbalvelden. Er is ruimte voor ongeveer 3000 vluchtelingen, maar er zijn er op dit moment tussen de 5000 en 6000. Dit is de werkplek van Hanneke Mauritz (32) uit Opheusden. Sinds januari 2017 werkt zij hier als vrijwilliger onder vluchtelingen voor de Griekse non-profitorganisatie Euro Relief. In Nederland is een thuisfrontcommissie opgericht, die ervoor zorgt dat ze elke maand genoeg geld krijgt om in haar levensonderhoud te kunnen voorzien.

Het Christelijk Jong Gemengd Koor “Hadarah” uit Kesteren o.l.v. Wim de Graaf organiseert een concert om het werk van Hanneke te ondersteunen.

Dit concert zal plaatsvinden op zaterdag 13 april in de Oude Kerk te Ede. De avond zal in het teken staan van Passie en Pasen. Ook het Christelijk Ensemble “Parlando” o.l.v. Leander van der Steen zal haar medewerking verlenen aan deze avond. Dominee J.E. de Groot, oud-predikant van de Oude Kerk te Ede, zal een appèlwoord verzorgen en de avond openen en sluiten. De entree voor dit concert is gratis. Er zal een collecte gehouden worden t.b.v. het vluchtelingenwerk op Lesbos. Meer info:www.hadarah.nl