• Het Andrieskerk-koor

    Henk van Altena

Paasconcert Andrieskerkkoor

24-03-2017, 22:11 | Lezersnieuws | Wim Cornelese

Het Paasproject van het Andrieskerkkoor uit Amerongen wordt vrijdag 7 april officieel afgesloten met een Paasconcert. Leidraad hierbij is het lijdensverhaal volgens het evangelie van Mattheus.

Het koor brengt een mix van zowel bekende als minder bekende liederen ten gehore die de boodschap van Pasen vertolken. Naast het Ave Verum Corpus omvat het programma ook nummers uit de "Jerusalem Passion" van Murray Wylie zoals Lamb most Pure en The Hope of Unity, Bring Him Home uit de musical "Les Misérables" en uit het liedboek o.a. Voor mensen die naamloos zijn.

Jedidja de Kat en Pieter Cobelens begeleiden het koor op respectievelijk viool, piano en dwarsfluit. Organist Jan Willem Mauritz neemt als vanouds de begeleiding van de samenzang voor zijn rekening. Lector Annemiek Zijp zorgt voor de verbindende teksten.

Voor dit gevarieerde Paasconcert, dat onder leiding staat van de enthousiaste dirigent Jeroen Zijp, bent u van harte uitgenodigd op vrijdag 7 april in de Andrieskerk, Hof 16 te Amerongen.

Vrij entree met collecte

Aanvang concert 20:00 uur De kerk is open vanaf 19:30 uur

En wilt u daarna zelf komen zingen bij dit koor? Vanaf volgende week bent u elke dinsdagavond welkom in "de Ark", Imminkstraat 11 te Amerongen

Voor verdere info: www.andrieskerkkoor.nl of (0343) 456068 (Riek de Graaf, PR)