• Kom op zaterdag 23 maart kijken bij Scoutinggroep De Zwervers

    pr

Open dag bij Scoutinggroep De Zwervers

18-03-2019, 11:47 | Lezersnieuws | Alice

Benieuwd naar wat je bij scouting allemaal kunt beleven? Kom dan op zaterdag 23 maart een kijkje nemen op de open dag van Scoutinggroep De Zwervers. Vanaf 10.00 uur is iedereen van harte welkom op het Zwervershonk aan de Zandheuvelweg.

 

Net als elke zaterdag zijn de scouts ’s morgens tot 12.00 uur en ’s middags van 13.30 tot 15.30 uur met hun programma bezig. Speciaal voor de open dag worden er poffertjes gebakken, rondleidingen gegeven en kunnen kinderen hun eigen stokbroodje bakken boven het kampvuur. Verschillende leeftijdsgroepen zijn tijdens de open dag aanwezig, zodat bezoekers een indruk krijgen van de verschillende activiteiten die scouting te bieden heeft.

 

Scoutinggroep De Zwervers telt op dit moment zo’n 230 jeugdleden. Samen met een enthousiaste groep vrijwilligers ondernemen ze elke week leuke en spannende activiteiten. Scouting staat voor uitdaging! Scouts hebben veel plezier met elkaar en krijgen de ruimte om te ontdekken en te leren.

 

Jongens en meisjes van 5 tot en met 21 jaar zijn, verdeeld over twaalf speltakken, elke zaterdag actief op en rond het clubhuis. ‘s Zomers gaan de scouts, afhankelijk van hun leeftijd, enkele dagen tot een week op kamp. Scoutinggroep De Zwervers maakt deel uit van Scouting Nederland, met meer dan 100.000 leden de grootste jeugd- en jongerenorganisatie van het land. Kijk voor meer informatie op www.zwervers.com en www.scouting.nl