Open dag basisschool De Plantage

25-02-2019, 14:01 | Lezersnieuws | Christiaan

Op zoek naar de beste plek voor uw kind om naar school te gaan? Op dinsdag 12 maart 2019 houdt basisschool De Plantage een open dag. Vanaf 13.00 uur bent u van harte welkom om kennis te maken met deze christelijke basisschool in het centrum van Veenendaal.

De Plantage is een kleinschalige, christelijke basisschool in hartje Veenendaal: dé plek voor talentgericht, betekenisvol onderwijs voor alle kinderen die van hun ouders een christelijke opvoeding krijgen. De centrale locatie en het groene schoolplein bieden alle ruimte om dit mogelijk te maken.

Team, leerlingen en ouders gaan graag met u in gesprek: wat heeft uw kind nodig op school? Het team van De Plantage kan u van alles vertellen over talentgericht onderwijs, hoe de school thema's inzet om tot betekenisvol leren te komen en op welke manier de leerkrachten aandacht hebben voor het leerproces van uw kind.

De Plantage laat u graag?kennismaken met de groepen, de kwaliteiten van de  leerkrachten en de betrokken ouders rond de school.

De open dag is ingedeeld in twee delen: van 13.00-15.00 uur bent u van harte welkom om de school in actie te zien: leerlingen uit groep 8 zijn beschikbaar om u rond te leiden, terwijl u de sfeer in de school kunt proeven.
’s Avonds is de school van 19.00-21.00 uur open voor een brede kennismaking met leren en groeien op De Plantage. Leerkrachten staan klaar om u te informeren en vragen te beantwoorden.

U bent van harte uitgenodigd voor de Open Dag op dinsdag 12 maart 2019; het adres van De Plantage is Zoete Inval 8 in Veenendaal.