Ook buurtbemiddelaar worden?

22-07-2019, 09:05 | Lezersnieuws | Welzijn

Buurtbemiddeling is nu bijna een jaar geleden van start gegaan in Rhenen en steeds meer mensen weten hun weg hiernaar te vinden. Een en ander betekent dat het huidige team buurtbemiddelaars het steeds drukker krijgt! We zijn daarom op zoek naar mensen die het huidige team buurtbemiddelaars willen komen versterken!

Beschikt u over goede sociale vaardigheden? Kunt u onbevooroordeeld naar anderen luisteren en kiest u geen partij in een conflict? En wilt u bijdragen aan de leefbaarheid van Rhenen? Dan horen wij graag van u. Buurtbemiddeling biedt boeiend, nuttig en afwisselend vrijwilligerswerk.

In trainingen leert u de kneepjes van het voeren van een bemiddelingsgesprek. Er is begeleiding om de gesprekken te evalueren en er is bijscholing. U gaat samen met collega-bemiddelaars op pad om van elkaar te leren en elkaar te ondersteunen.

 

MEER WETEN?

U kunt contact opnemen met Jolanda Huizinga: 06-4754 7277 of jolandahuizinga@welzijnrivierstroom.nl of via het contactformulier op de website www.welzijnrivierstroom.nl/gemeenterhenen/buurtbemiddeling-rhenen/