• Ga op ontdekkingstocht in de Muziekspeeltuin

    Muziekschool de Muzen

Ontdekkingstocht in de Muziekspeeltuin

09-04-2019, 09:29 | Lezersnieuws | Muziekschool

VEENENDAAL - Ontdek de creativiteit die in je kleuter zit de Muziekspeeltuin! In deze leuke lessen van Muziekschool de Muzen gaan kinderen zingen, bewegen, luisteren, horen, voelen én op gehoor een instrument leren bespelen.

Alle kinderen die meedoen in de Muziekspeeltuin krijgen tijdens de lessen de beschikking over een eigen instrument: een piano of viool. Het gekozen instrument gaat mee naar huis om ook daar te kunnen spelen (voor piano is dat een keyboard).

De Muziekspeeltuin heeft 6 lessen van 45 minuten voor 60 euro. De lessen worden gegeven vanaf zaterdag 11 mei, van 14.30 tot 15.15 uur, en de docenten zijn Miriam Veeger en Lisette van de Loo. De afsluitende les (22 juni) wordt natuurlijk een feestje met een heuse presentatie waarbij publiek van harte welkom is.

Tijdens de eerste les is er een instructie voor de ouders, na afloop van élke les is er een samenvatting voor de ouders en een beetje huiswerk voor de volgende keer.

Inschrijven voor de Muziekspeeltuin kan via www.demuzen.nl. Kennismaken met de Muziekspeeltuin kan alvast tijdens de Open Dag van De Muzen, op zaterdag 13 april. Om 11.00 en 12.15 uur beginnen gratis lessen. Muziekschool de Muzen is gevestigd in Spectrum, aan het Kees Stipplein 72 in Veenendaal.