• Sportieve en gezellige avond De Veensche Businessclub bij The Maxx

    Annemarie Bakker

Ondernemers De Veensche Businessclub genieten maximaal bij The Maxx

29-01-2018, 08:51 | Lezersnieuws | Rineke Sloetjes

Enthousiast en maximaal genieten waren de woorden die passen bij de ondernemersavond van De Veensche businessclub donderdag 25 januari bij The Maxx in Veenendaal.

The Maxx, met eigenaar Eric Achterberg, is sinds 1 januari 2018 het nieuwste lid van De Veensche Businessclub. Trots werd The Maxx welkom geheten door Robert de Bruijn, de vervangend voorzitter, op deze avond. De opkomst op deze actieve en sportieve avond was geweldig en er heerste een prima sfeer.

Boordevol activiteit

The Maxx, een naam die inmiddels bekendheid geniet in en buiten Veenendaal, hield een korte bedrijfspresentatie. Eric Achterberg vertelde ons: 'The Maxx doet het prima, na een jaar kunnen we terugkijken op mooie resultaten. Bedrijven met hun personeelsuitjes zijn enorm belangrijk voor mij en mijn team: een groot deel van de omzet komt bij het lokale bedrijfsleven vandaan. Reden dat ik ook graag aansluit bij jullie club".

Uitdagend

Voor onze leden was het een avond boordevol activiteiten maar tussendoor kon er natuurlijk gezellig worden bijgepraat en werden er zakengedaan. Mak Segers van The Maxx heeft de ondernemers ingedeeld voor het karten, laser gamen en de escaperooms. De mensen genoten volop en natuurlijk heerste er een winnaars mentaliteit. De winnaars van de avond waren Antonio Aguilar Aguilera van A-tres bij het Karten en introducee Niek Boekhorst van Antonio Schoonmaakbedrijf kreeg de prijs voor de meest sportieve deelnemer.

De Veensche Businessclub bestaat inmiddels een jaar en we kunnen constateren dat het heel goed gaat. De sfeer is prima en informeel en er wordt daadwerkelijk aan elkaar gedacht en zaken met elkaar gedaan. De zaken die met elkaar worden gedaan worden op elke bijeenkomst genoemd. Vanuit het motto: successen deel je met elkaar en het inspireert!

Jaarprogramma voor 2018

De Veensche Businessclub organiseert toegankelijke activiteiten waar ondernemers kunnen netwerken in een gezellige, ongedwongen sfeer. Ook in 2018 biedt de businessclub haar leden weer een vol en gevarieerd programma. Activiteiten rondom de VRC, waar de netwerkclub aan verbonden is, worden aangevuld met bedrijfsbezoeken, borrels en andere speciale gelegenheden. De volgende bijeenkomst is op 8 maart en is een bedrijfsbezoek bij een van onze leden. Kijk voor meer informatie op www.deveenschebusinessclub.nl.