• De cursus 'Art Nouveau' in het nieuwe programma van de VU

    archief VU

Nieuwe programma Volksuniversiteit Veenendaal online!

19-06-2017, 10:21 | Lezersnieuws | Volksuniversiteit Veenendaal

Het nieuwe programma van de Volksuniversiteit Veenendaal is klaar en staat online! Het aanbod bestaat uit een circa 130 aantrekkelijke cursussen, workshops en lezingen. Inschrijven is nu al mogelijk via www.vuveenendaal.nl

Net als voorgaande jaren biedt de VU een aantrekkelijk cursusaanbod om je te inspireren en enthousiast te maken om in het nieuwe seizoen een taal te leren, meer uit je camera te halen, lezingen te volgen, te schilderen of je te verdiepen in de wereld van filosofie, literatuur of kunst.

Natuurlijk biedt het programma weer volop nieuwe en verrassende cursussen, lezingen en workshops. Wat te denken van de cursussen Beleggen, Wordpress, Art Nouveau, het Schrijfcafé of kennismaken met NLP? Of de workshops Beeld van Brons of Glaspoeder fusing?

Ook staan er weer volop nieuwe lezingen op het programma zoals over IJsland, Noord-Korea, Hollandse Meesters uit de Hermitage, The American Dream, Luther, Dudok en Gaudi, maar ook over de Bitcoin, Duurzame energie, Mantelzorg en Elektromagnetische straling.

Uiteraard keren ook succesvolle cursussen terug in het aanbod van komend seizoen. Fotografie, taalcursussen, schilderen, edelsmeden, beeldhouwen en toneel zijn dan ook weer volop in het programma terug te vinden.

Voor meer informatie: www.vuveenendaal, info@vuveenendaal.nl of telefonisch via 0318-550970.