• Nadine wint de titel ROC A12 Student-ondernemer 2018

    Yoeri Rijsemus

Nadine van Spanje wint de titel 'ROC A12 Student-ondernemer 2018'

05-04-2018, 20:48 | Lezersnieuws | Nadine

Afgelopen woensdag 4 april won Nadine van Spanje uit Veenendaal de titel 'ROC A12 Student-ondernemer 2018. Een groep studenten van verschillende opleidingen hebben de afgelopen tijd het 'Ik ga ondernemen' traject gevolgd, het excellentietraject ondernemerschap van ROC A12. Afgelopen woensdag was de finale waar studenten hun bedrijven moesten presenteren voor publiek en voor een jury.

Nadine is sinds 2015 de trotse eigenaresse van haar bedrijf New Fotografie. Ze is de vakvrouw als het gaat om interieurfotografie, bedrijfsfotografie en social media workshops voor basisscholen. Nadine: 'In 2015 werd ik als 18-jarig meisje ondernemer en kreeg toen veel wisselende reacties. Ik werd vaak niet serieus genomen door de combinatie van mijn leeftijd, geslacht en mijn vak. Afgelopen woensdag heb ik laten zien dat kleine meisjes van 21 echt wel kunnen ondernemen, ook met een vak waar tegenwoordig (te) veel mensen voor kiezen. Je moet er gewoon zelf in geloven en nooit opgeven!'

Nadine krijgt een bedrijfsfilm, mag een training of cursus naar keuze volgen t.w.v. €250,- en mag deelnemen aan de Business Course.