• Legendary Albums Live

    Theater De Lampegiet

Legendary Albums Live weer in Veenendaal

11-01-2018, 16:11 | Lezersnieuws | Jari Jansen

Een van de best verkochte albums ooit is Brother In Arms van Dire Straits, op deze plaat alleen al staan al meer dan zes wereldhits waaronder Brothers in Arms, Money for Nothing, Walk of Life en Why Worry. Herbeleeft deze prachtige songs op zaterdag 17 februari in Theater De Lampegiet.

Dit jaar is alweer de derde Legendary Albums Live in het theater. Het hele album van Dire Straits 'Brothers in Arms' komt aan bod, met andere grote hits. In deze fantastische voorstelling is er bijzondere aandacht voor het geluid. Dus ook met ogen dicht genieten. Beleef de muziek, geniet van de kleedkamerverhalen en leer de kneepjes van het vak van deze 'Sultans of Swing' uitgevoerd door Erwin Nyhoff bekend van Pinkpop en The Voice of Holland en gitarist Marcel de Groot met een vierkoppige band.

De voorstelling begint om 20:00 uur en kost € 29,- per persoon. Tickets kunnen online besteld worden op de website van Theater De Lampegiet of van dinsdag t/m vrijdag tussen 10:00 -13:00 uur de balie van het theater