• Ladies verwerken orders bij REDRUM in Ede

    REDRUM

Ladies’ Circle Ede verkoopt chocoladerepen tegen eenzaamheid

10-12-2018, 21:40 | Lezersnieuws | Sanne

Ladies’ Circle Ede is een serieuze handel in Tony’s Chocolonely repen begonnen. De serviceclub voor vrouwen in Ede wil zo geld inzamelen voor hun jaarlijkse evenement voor ouderen die wat meer aandacht nodig hebben. De repen hebben een bijzondere wikkel,  ontworpen door illustratrices Ginny Ranu (Studio Stardust) en Robin van der Aa (Studio Roo). Er is speciaal een webshop voor gelanceerd op www.ladiescircleede.nl.

Ladies’ Circle Ede organiseerde eerder dit jaar en in 2017 ook al met succes een dagje uit voor eenzame ouderen in Ede. “Wij gaan hiermee door, de plannen voor het volgende evenement worden al gemaakt”, zegt Marjoescha van Alphen, voorzitter van de Ladies’ Circle Ede. “Wij willen graag bij een breder publiek aandacht vragen voor deze landelijke problematiek en tegelijkertijd geld inzamelen voor ons komende evenement. Want wie houdt er nu niet van Tony’s Chocolonely?” 

De repen zijn bedoeld voor zowel bedrijven als particulieren. De winst gaat volledig naar de evenementen, waarvan de eerstvolgende gepland staat op zaterdag 23 maart 2019 in Cultura. De repen kosten €5 per stuk incl. BTW en zijn te bestellen via www.ladiescircleede.nl of te koop bij de volgende winkeliers in Ede Centrum en Bennekom:  Bij Mij, Boost Conceptstore, Oscar, Hippe Tante. Vanaf 50 repen wordt de bestelling gratis geleverd. Afhalen kan ook tijdens kantooruren bij film- en animatiestudio REDRUM in Ede. 

Over Ladies’Circle Ede

Ladies’ Circle 63 Ede is een serviceclub voor vrouwen tot en met 45 jaar, die zich inzet voor ondersteuning voor goede doelen. Dat doen we door het inzamelen van geld en door handen-uit-de-mouwen activiteiten. Door heel Nederland zijn er ruim 70 Ladies’Circles met bijna 1000 leden.