• Van der Laan en Woe

    Amy van Leiden

Laatste kaarten voor Van der Laan en Woe in Theater De Lampegiet

24-01-2019, 12:03 | Lezersnieuws | Dineke

Op 6 februari geniet de cabaretliefhebber van virtuoos cabaret duo Van der Laan en Woe in Theater De Lampegiet. Niels en Jeroen zijn onder andere bekend van De Kwis en hebben inmiddels wat prijzen op hun naam staan; de Wim Sonneveldprijs, de Neerlands Hoop 2011 en een nominatie voor een Poelifinario. De jongens verzorgen een avond totaalcabaret vol grappen, scènes en muzikale acts.

Over onzinnige nostalgie
‘Je kunt jezelf wel wijsmaken dat het leven vroeger simpeler was en de wereld overzichtelijker, maar dat is valse romantiek.’ Is een van de conclusies van de jongens. ‘Vroeger was alles beter’ slaat nergens op, je ouders en overgrootouders zeiden dit ook. Scherpzinnige vondsten zorgen op een ludieke manier voor een avond met stof tot nadenken.

De pers
Van der Laan & Woe zijn oergeestig in show vol fantastische vondsten
"Van der Laan & Woe overtreffen zichzelf met deze vindingrijke show over de verraderlijkheid van nostalgie. Hun zesde voorstelling biedt een avond vol fantastische vondsten in oergeestige sketches en liedjes." ????? (de Volkskrant)

Van taalgrappen tot engagement
"Ontzettend muzikaal met slim gecomponeerde liedjes... visueel aantrekkelijk en grappig... En Pesetas gaat ook nog écht ergens over." ???? (Leeuwarder Courant)

Van der Laan & Woe zijn grote cabaretvernieuwers
"Van der Laan en Woe zetten een nieuwe standaard neer voor modern cabaret. Ze zijn sublieme vernieuwers." ????? (Meppeler Courant)

Meer informatie
De voorstelling begint om 20:00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf  € 21,30 via www.lampegiet.nl