• Fly like an eagle

    Dutch Eagles

Laatst beschikbare plaatsen voor de Dutch Eagles in De Lampegiet

02-01-2019, 14:18 | Lezersnieuws | Dineke

Op 19 januari komen de Dutch Eagles naar Theater De Lampegiet. Na het succes van de vorige tour van de tribute band met 350.000 verkochte tickets in Nederland en een groeiend aantal fans komen ze nu naar Veenendaal. Met ruim 25 gitaren, 6 loepzuivere vocalen en prachtige verhalen staan de Dutch Eagles garant voor een waanzinnige Eagles avond.

Nederlands beste tribute band
De Dutch Eagles zijn de meest bekende tribute band van Nederland. In deze show wijden ze hun weergaloze precisie en springlevende enthousiasme aan de Eagles. Grote hits, minder bekende pareltjes en bijzondere verrassingen, met weergaloze precisie, exact klinkend zoals u gewend bent en springlevend gebracht.

Leo Blokhuis schreef al dat de Dutch Eagles live de 'echte' Eagles voorbijgaan. De Dutch Eagles zijn dan ook veel meer dan 'the next best thing', ze zijn de beste muzikale reisgids die u zich kunt wensen. Laat u meeslepen in een avond met superieure songs, meesterlijke samenzang en virtuoze muzikaliteit door de beste live band van Nederland.

Nostalgische avond
Ruim 40 jaar na dato staat de authentieke muziek van de Eagles nog altijd overeind. Op 19 januari zullen een hoop nostalgische hits de revue passeren. Het wordt een avond vol goede herinneringen en onweerstaanbare meezingers.

Meer informatie
De voorstelling begint om 20.00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf  € 24,50 via www.lampegiet.nl