• docente Hannie Slingerland

    Muziekschool de Muzen

Koorscholing bij De Muzen

09-04-2019, 08:44 | Lezersnieuws | Muziekschool

VEENENDAAL - Mensen die al enige jaren in een koor zingen en die willen werken aan de techniek van het zingen, kunnen aan de slag met de cursus koorscholing voor gevorderden van De Muzen.

In de lessen wordt de techniek van het zingen, zoals volume, klank en adem(steun) uitgebreid behandeld door docente Hannie Slingerland. De cursus koorscholing voor gevorderden telt acht lessen voor € 78,00 en er wordt maandag 6 mei gestart (bij voldoende aanmeldingen). De lessen worden gegeven van 19.00 tot 20.00 uur.

Koorscholing voor beginners Voor mensen die nog geen of weinig koorervaring hebben maar graag de basis willen leren van goed stemgebruik is er de cursus koorscholing voor beginners. In deze cursus wordt op elementair niveau gewerkt aan houding, ademhaling, muzikaal gehoor en notenschrift. Ontdek wat voor stemsoort je hebt, hoe je een koorpartij leest en meer.

De cursus koorscholing voor beginners telt acht lessen voor € 78,00 en er wordt maandag 6 mei gestart (bij voldoende aanmeldingen). De lessen worden gegeven van 20.00 tot 21.00 uur.

Inschrijven voor beide cursussen kan via www.demuzen.nl. Muziekschool de Muzen is gevestigd in Spectrum, aan het Kees Stipplein 72 in Veenendaal.

Nieuwsgierig naar de lessen? Zaterdag 13 april is docente Hannie Slingerland ook aanwezig tijdens de Open Dag van De Muzen (10.00 tot 13.00 uur). Kom dan gewoon eens langs!