• Hans & Grietje

    Nick van Oormondt

Kom verkleed naar Hans en Grietje De Musical in De Lampegiet

19-03-2018, 11:16 | Lezersnieuws | Manouk

‘Knibbel, Knabbel, Knuisje, wie knabbelt er aan mijn huisje?’ . Het eeuwenoude sprookje over twee kinderen die terechtkomen bij een snoephuisje in het bos keert terug in een spiksplinternieuw, kleurrijk jasje. Een musical met hilarische scenes die jong en oud tranen van het lachen zullen bezorgen. Woensdag 11 april in Theater De Lampegiet.

Na een reeks betoverende sprookjesmusicals presenteert Van Hoorne Entertainment dit seizoen haar tiende sprookje ‘Hans & Grietje De Musical (4+)’. De rol van Grietje zal worden vertolkt door Janouk Kelderman, die bekend werd als presentatrice Keet! bij RTL Telekids. Daarnaast keren de populaire Van Hoorne karakters Titus en Fien (Michael van Hoorne en Esther van Santen) terug in deze voorstelling. Voorzien van een nieuw, suikerzoet decor, kostuums om van te smullen en uiteraard swingende meezingliedjes, is Hans & Grietje De Musical dé familievoorstelling die je niet mag missen!

Kom verkleed!
Kom verkleed naar het theater en doe mee aan de Sprookjes Verkleedwedstrijd. Je maakt dan ook nog eens kans op een sprookjesachtig prijzenpakket. Na afloop van de voorstelling kun je met alle acteurs op de foto tijdens een uitgebreide Meet & Greet en kun je nog even lekker swingen tijdens de Sprookjes Afterparty.

De voorstelling begint om 14:00 uur en kost € 18,50 per persoon. Tickets kunnen online besteld worden op de website van Theater De Lampegiet of van dinsdag t/m vrijdag tussen 10:00 –13:00 uur aan de balie van het theater.