• Open Dag 2018

    Muziekschool de Muzen

Kom naar de Open Dag van De Muzen

01-04-2019, 12:36 | Lezersnieuws | Muziekschool

VEENENDAAL - Kom zaterdag 13 april naar de Open Dag van De Muzen! Ontdek hoe leuk het is om een muziekinstrument te bespelen, dans mee, maak kennis met de theaterwerkplaats en ontmoet  de docenten. 


Tijdens de Open Dag kan je elk instrument gewoon eens oppakken en bespelen. Dit is een uitgelezen kans om te ontdekken welk instrument of zangvorm het beste bij jou past. Tussendoor kunnen bezoekers genieten van optredens, of mee doen aan een workshop. Zo kunnen kinderen bijvoorbeeld al samen met docente Kim Bosch aan de slag bij Music Lab en geeft gitaardocent Reint van den Brink een klezmerworkshop, in combinatie met een kort concertje.

Bij de optredens laten leerlingen, jong en oud, van zich horen. De Big Band, barokensemble Barocco delle Muse en het jubileumorkest treden op. Daarnaast zijn er uitvoeringen van  leerlingen dwarsfluit, slagwerk, viool, klarinet en blokfluit en van Talentenklasleerlingen. En ook worden bezoekers zelf uitgenodigd om mee te zingen. De Scheepjeswolharmonie komt ook langs voor een gastoptreden.

Dans en theater
Ook is er alle tijd en ruimte om kennis te maken met de dans- en theaterafdeling. Zo zijn er verschillende dansoptredens in de danszaal, waarbij de verschillende dansstijlen zich laten zien. En er is een toneelles voor kleuters, en ook tieners tussen 13 en 17 jaar kunnen aan de slag in een toneelworkshop.

En iedereen die zin heeft om de Open Dag swingend af te sluiten, is tussen 12.15 en 12.45 uur van harte welkom bij de Foute Disco.

Bezoekers die zich tijdens de Open Dag ter plekke inschrijven voor een dans-, zang-, theater- of muziekcursus krijgen 10% korting op de inschrijving. De Open Dag vindt plaats tussen 10.00 en 13.00 uur. Het volledige programma is te vinden op www.demuzen.nl.

De Muzen is gevestigd in Spectrum, aan het Kees Stipplein 72 in Veenendaal.