• Probeer alle instrumenten gewoon eens uit tijdens de Open Dag

    Muziekschool de Muzen

Kom naar de Open Dag van De Muzen

28-03-2018, 15:18 | Lezersnieuws | Muziekschool

VEENENDAAL - Kom zaterdag 14 april naar de Open Dag van Muziekschool de Muzen in het Ontmoetingshuis! Ontdek hoe leuk het is om een muziekinstrument te bespelen, maak kennis met onze docenten, doe gezellig mee, en laat je schminken. 

Tijdens de Open Dag kan je elk instrument gewoon eens oppakken en bespelen. Dit is jouw kans om te ontdekken welk instrument of zangvorm het beste bij jou past. De docenten helpen jou graag bij jouw ontdekkingstocht. Tussendoor kan je ook genieten van optredens, of doe je mee aan een workshop. Zo kan je ontdekken hoe leuk het is in het Music Lab, kan je met docente Miriam Veeger aan de slag in de workshop grafische partituren of probeer je de harp eens uit. Ook voor kleuters zijn er speciale muzieklessen.

Bij de optredens laten leerlingen, jong en oud, van zich horen. Van een beginnend harptrio tot een gevorderd dwarsfluittrio, leerlingen uit de Talentenklas, het Jubileumorkest en barokensemble Barrocco delle Muse, popbands,... te veel om op te noemen. Maar niet alleen muziekleerlingen laten zich zien, dat geldt natuurlijk ook voor de dansleerlingen. Klassiek ballet, tapdance, hiphop, kleuterballet, ... ook hier kan je alles eens zien en meemaken! 

En als jij tijdens onze Open Dag enthousiast geworden bent over een instrument, dans- of zangles en jij schrijft je ter plekke in, krijg je ook nog eens 10% korting op die inschrijving! 

Het programma voor de Open Dag vind je op www.muzenveenendaal.nl. De Open Dag is op zaterdag 14 april van 10.00 tot 13.00 uur in het Ontmoetingshuis aan de Spiesheem 54 in Veenendaal.