• Top sfeer bij Eindejaarstoernooi VRC

    Gert Jan van de Weerdhof

Knallend het jaar uit bij VRC-bedrijventoernooi.

02-01-2019, 14:18 | Lezersnieuws | Rineke

Afgelopen zaterdag 29 december heeft het VRC Bedrijventoernooi 2018 ‘Knallend het jaar uit’ plaats gevonden en het was een groot succes. Met maar liefst 26 teams werd er in 3 verschillende competitiepoules gestreden om de eer en de winst. En wat leuk is om te melden is dat er dit jaar ook 2 damesteams meededen. Het VRC 35+ damesteam mee en het damesteam van JT Schoonmaakdiensten. Als afsluiting van het toernooi speelde het VRC G team nog een onderlinge wedstrijd tegen het eerste elftal van VRC.

 

In de recreatie poule ging de eerste prijs naar het team van DEKO Sign. Zij wonnen een bon om te gaan karten bij THE MAXX.In de tussenpoule ging de eerste prijs naar Alvoba Personeelsdiensten. Zij wonnen een waardebon van restaurant Mango’s t.w.v. € 150,00 

In de competitieve poule ging de eerste prijs naar Bouman Installatietechniek. Zij wonnen de prachtige wisselbeker en voor het hele team een Bjorn Borg ondergoed. De naam van Bouman Installatietechniek is de rest van dit seizoen bij de thuiswedstrijden van VRC 1 te zien op het scorebord langs het hoofdveld.

 

De troostprijs ging naar het team van JT Schoonmaakdiensten. Zij ontvingen een doos flugels en ook de naam van JT Schoonmaakdiensten is de rest van dit seizoen bij de thuiswedstrijden van VRC 1 te zien op het scorebord langs het hoofdveld.

 

Na de prijsuitreiking was er tijd om gezellig met elkaar bij te praten onder het genot van een heerlijk stampottenbuffet en was er een mooi optreden van een dj en liveoptreden van Danny Panadero. Het valt te raden dat er met wel 400 gasten in de kantine van VRC het uitermate gezellig was.

 

Als organisatie kijken we terug op een fantastische, zeer sportieve en gezellige dag. Wij willen iedereen bedanken die aan het succes heeft bijgedragen: bar – en keukenpersoneel, EHBO’er, scheidsrechters, teams, toernooicommissie, omroeper Barend van Kesteren.

 

Ook de vele sponsoren willen we bedanken voor hun bijdrage: ‘t Noorden, Stuif entertainment, Bommm, Deko sign, Van Braak Accountants, V&L transport, Studio Potthof, Docomar, Huibers Elektra, Unica fire safety, Van Hunnik Schilderbedrijf, Introbouw, Airhouse Midden Nederland, Trend, Valentino ijssalon, JT schoonmaakbedrijf, Daily Workwear, Glasbedrijf Wim van Dijk, Diepeveen Houtbouw en Tuinen, Technische staf VRC 1, Hema Veenendaal, Alvoba Personeelsdiensten, Bouman installatie, CMC Makelaars, De Veensche Businessclub, Pitch ERP, The MAXX en Mango’s.