• Wedstrijdtraining

    Gursat Unal

Kickbokser uit Veenendaal kansmaker op Europese titel en € 10.000 bij toernooi in Sporthal West.

02-03-2019, 16:26 | Lezersnieuws | Gursat

Op 9 maart aanstaande zal het King of the Ring Enfusion Rookies kickboksgala plaatsvinden in Sporthal Veenendaal West. Onderdeel van het gala is een 8-mans toernooi waarin gestreden wordt om de Europese NKF titel en een prijs van € 10.000. Alex Brankovic, A- Klasse kickbokser bij sportschool Sportagus uit Veenendaal is geselecteerd voor deelname aan het toernooi en zal voor eigen publiek proberen de titel te bemachtigen! Hij zal uitkomen voor ‘team Kangal kickboxing’, de wedstrijdtak van de sportschool.

Trainer Gursut Unal: “Alex is momenteel in topvorm. Hij is scherp, explosief en helemaal klaar om snel op hoog niveau door te groeien in de sport. We hebben hard naar dit toernooi toe gewerkt, je krijgt tenslotte niet vaak de kans om aan een belangrijk toernooi in je eigen woonplaats mee te kunnen doen. Er zitten een aantal pittige tegenstanders tussen, dus we verwachten een paar mooie partijen te gaan zien waarin Alex kan gaan knallen!”

Naast het toernooi zijn er ook reguliere wedstrijden te zien waaraan verschillende kickboksers vanuit andere sportscholen in Veenendaal mee doen. We hopen dan ook op veel publiek om de sporters aan te moedigen!

Alvast een korte impressie? Voor het toernooi moest Alex een promotievideo insturen, deze is via de onderstaande link te bekijken!