• Logo Side Show

    Sempre Sereno / Wessel Donkervoort

Kaartverkoop musical ‘Side Show’ feestelijk gestart

01-03-2019, 16:25 | Lezersnieuws | PR-Sempre

De kaartverkoop voor musical ‘Side Show’ van musicalvereniging Sempre Sereno startte op 1 maart 2019. De indrukwekkende musical ‘Side Show’ volgt het waargebeurde levensverhaal van de wereldberoemde Siamese tweeling Daisy en Violet Hilton (1908-1960 Engeland/VS).

De Nederlandse première

Na de grootse (60-jarige) jubileumvoorstelling ‘3 Musketiers’ (2017) en de eerste familiemusical ‘Shrek’ (2018, best bezochte voorstelling) heeft Sempre Sereno dit jaar wederom een verrassende productie in petto. Na twee jaar grote zaal keert Sempre Sereno terug naar de kleine zaal van Theater Junushoff om deze indrukwekkende, intieme, en ontroerende productie Side Show dicht op het publiek te kunnen spelen. De leden van Sempre Sereno zijn trots dat zij het vertrouwen hebben gekregen om deze show voor het eerst in Nederland op de planken te mogen brengen. De Nederlandse vertaling is afgelopen zomer pas afgerond.

Het verhaal van Side Show

Side Show is gebaseerd op het leven van de Siamese tweeling Daisy en Violet Hilton. Een verhaal over dromen, acceptatie en liefde. Daisy en Violet werken in de jaren twintig bij een freakshow, maar ze voelen zich in dit bestaan verstikt en onderdrukt door hun baas. Ze verlangen steeds meer naar een leven van roem, rijkdom en romantiek.

Wanneer een talentscout en een ambitieus artiest de potentie van de tweeling ontdekken, krijgt hun leven een andere wending. Op hun weg in het leven ontdekken Daisy en Violet de hardheid van mensen, onderzoeken ze de liefde en leren ze hoe ze hun unieke individualiteit kunnen omarmen. Toch rest één vraag: zullen Daisy en Violet iemand vinden die van hen houdt, precies zoals ze zijn?

Kaarten verkrijgbaar

Sempre Sereno staat op 22, 23, 24 en 25 mei 2019 met ‘Side Show’ in Theater Junushoff in Wageningen. Deze productie staat onder regie van Marleen van der Loo en de muzikale leiding van Richard FitzHugh. Kaarten zijn te koop via www.sempresereno.nl.