• Cleo Smits met het gewonnen vrijkaartje

    Justine Buijserd
  • Cleo Smits met het gewonnen vrijkaartje

    Leonie Hermans
  • Start kaartverkoop Shrek The Musical

    Leonie Hermans

Kaartverkoop ‘Shrek the Musical’ gestart

28-02-2018, 20:46 | Lezersnieuws | Sempre

De kaartverkoop voor ‘Shrek the Musical’ van musicalvereniging Sempre Sereno is gestart.

Deze aftrap werd op maandag 26 februari door de leden gevierd met een feestelijke spelavond. De avond stond geheel in het teken van sprookjes en dus was iedereen op zoek naar hun ‘lang en gelukkig leven’: een vrijkaartje voor één van de voorstellingen van Shrek the Musical.

 

Onder het genot van moeraskoekjes en groene drankjes stortten de groepjes zich op de opdrachten. Net als het verhaal van Shrek was de avond opgebouwd in de vorm van een alternatief sprookje. Na de rondes ‘er was eens’, ‘de held’ en ‘het verhaal’ was het tijd voor ‘en ze leefden nog lang en gelukkig’; een theateropdracht waarin alle groepen een alternatief einde voor het verhaal van Shrek op toneel brachten.

 

De leden van de groep met de meeste punten moesten in de finale raden wat de wereldwijde opbrengst was van de film Shrek. Cleo Smits zat het dichtst bij dit bedrag en won daarmee de felbegeerde vrijkaart.

 

Al met al een hilarische start van de kaartverkoop en inmiddels al meer dan 400 verkochte kaarten. Wacht dus niet te lang om een plaats te bemachtigen voor Shrek the Musical. Een hilarisch sprookje waar een vloek geen vloek blijkt te zijn, het monster het mooie meisje krijgt, ezels en draken verliefd worden en prinsessen mooi zijn in alle kleuren en maten.

De musical vertelt het verhaal van een groene oger genaamd Shrek die, gedwongen door een invasie van sprookjesfiguren, op zoek moet naar de beeldschone prinses Fiona. Hij wordt op reis gestuurd door de gemene Heer Farquaad en bijgestaan door zijn kletsgrage metgezel Ezel. Maar... zoals in elk goed sprookje is niet alles wat het lijkt.

Shrek is een monsterlijk slimme musical die laat zien dat je anderen misschien niet moet veroordelen voordat je ze wat beter kent.

 

Kaarten verkrijgbaar

Sempre Sereno staat op 23, 24, 25 en 26 mei 2018 met ‘Shrek the Musical’ in theater Junushoff in Wageningen. Deze productie staat onder regie van Marleen van der Loo en muzikale leiding van Richard FitzHugh. Kaarten zijn te koop via www.sempresereno.nl.