• Veenendaalse freestyler Sheriff in actie

    Team Veenendaal/Ted Walker

Internationale sport in Winkelstad Veenendaal

06-05-2019, 08:15 | Lezersnieuws | Team Veenendaal

In de maand mei organiseert Team Veenendaal drie sportevenementen in Winkelstad Veenendaal. Op zaterdag 18 mei is Veenendaal het decor van een spectaculaire polsstokhoogspringwedstrijd, op zondag 26 mei een internationaal freestyle voetbaltoernooi en in het weekend van 31 mei een badmintonfestival.

Het is het tweede jaar op rij dat Team Veenendaal polsstokhoogspringen en freestyle voetbal organiseert: “We organiseerden deze evenementen in 2018 voor de eerste keer. We hebben nu gekeken hoe we de wedstrijden nog beter kunnen maken. Beide evenementen hebben dit jaar een internationaal deelnemersveld en de deelnemersaantallen zijn fors hoger dan vorig jaar.”, aldus Abel ten Hoorn, van Team Veenendaal

Stadsstrand
Zowel polsstokhoogspringen, freestyle voetbal als het badmintonfestival vinden plaats op het Stadsstrand. Abel ten Hoorn: “Het Stadsstrand is een prachtige locatie in de binnenstad van Veenendaal. We vinden het niet alleen belangrijk dat we mooie sportevenementen naar Veenendaal halen, maar ook dat een groot publiek ervan kan genieten.”

Meer informatie

Voor meer informatie over deze evenementen ga je naar: teamveenendaal.nl of volg Team Veenendaal via Facebook, Instagram en Twitter.