• Inglot Store Veenendaal

    Inglot
  • Inglot Store Veenendaal

    Inglot

INGLOT Cosmetica nieuw in Veenendaal!

12-12-2017, 10:10 | Lezersnieuws | Inglot Benelux

Sinds begin December heeft Veenendaal er, aan de Bernard van Kreelpoort (tegenover de ANWB-winkel), een prachtige nieuwe winkel bij op het gebied van cosmetica bij; het topmerk INGLOT!

INGLOT is een wereldwijd succesvol merk dat meer dan 30 jaar geleden is opgericht door een chemicus. Het merk staat bekend om de natuurlijke ingrediënten, die via hightech methoden worden omgetoverd tot de meest spectaculaire producten voor zeer schappelijke prijzen. Alle producten zijn vrij van parabenen en allergenen, niet op dieren getest en zeer hoog gepigmenteerd. Uniek is het zogenaamde Freedom System waarbij je je eigen kleurenpallet kunt samenstellen.

Het concept van INGLOT is uniek in de regio. Een bezoek aan de winkel staat garant voor een beleving. Alle producten zijn er om te voelen en te proberen. De hele maand december zijn er Kortingen van toepassing. Voor de komende feestdagen ligt de focus op Eyes!

Make-up experts staan in de winkel voor je klaar om je te voorzien van een professioneel advies. Daarnaast is het mogelijk workshops te volgen. Voor € 14,95 per persoon kun je een kennismakingsworkshop boeken van 40 minuten of kies een workshop van één uur (60 euro per persoon inclusief 60 euro aan producten) voor nog meer tips en trics. Stap binnen in de wereld van kleur om zelf iets te proberen of om inspiratie op te doen voor een mooi cadeau en vraag het enthousiaste team om meer informatie en tips.