• Anúna

    Lampegiet

Iers koor Anúna met kerstspecial in Oude Kerk

14-11-2017, 11:51 | Lezersnieuws | Dineke van Westen

Traditie wordt voortgezet in de Oude Kerk. Anúna geeft dit jaar weer een fantastische kerstvoorstelling in Veenendaal. Het Ierse koor betovert met hun mooie en heldere stemmen het publiek van dit concert op donderdag 21 december. Het koor staan onder leiding van componist Micheal mcGlynn.

Micheal McGlynn trekt al jaren volle zalen. Met dit nieuwe programma nemen de zangers en zangeressen het publiek mee in de geschiedenis, mystiek en bezieling van de Keltische volkeren. Anúna haalt haar inspiratie uit religieuze bronnen maar ook uit oude folksverhalen. Het koor zingt onder andere de kerstnummers 'Silent Night' en Away In A Manger. De koorleden bewegen zich door de hele zaal waardoor het publiek wordt omringt door de magische stemmen, in combinatie met de prachtige akoestiek van De Oude Kerk wordt iedereen betovert.

De voorstelling begint om 20:00 uur en kost € 26,50 per persoon. Tickets kunnen online besteld worden op de website van Theater De Lampegiet of van dinsdag t/m vrijdag tussen 10:00 -13:00 uur de balie van het theater