• Acht kappen geplaatst!

    De projectleider van de bouwer Ter Steege

Hoogste punt bereikt CPO-woningen!Op 10 en 11 april 2018 werden de kappen geplaatst op de eerste 8 van de 14 CPO-woningen, di

16-04-2018, 16:17 | Lezersnieuws | Vereniging

CPO De woningen worden gebouwd in Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO). Dat houdt in dat particulieren zich in een vereniging verenigd hebben om als hun eigen projectontwikkelaar samen deze woningen te ontwerpen en te (laten) bouwen. Het CPO Veenendaal-Oost is het eerste CPO dat in Veenendaal gerealiseerd wordt.

Voortgang bouw De bouw, die gestart is op 11 januari jl., heeft een paar weken vertraging ondervonden van de vorst, maar is daarna voortvarend voortgezet met als resultaat dat 3 maanden na de start de kappen zijn geplaatst. 

Feest De leden van het CPO zullen het feest dat het hoogste punt bereikt is samen met de bouwer Ter Steege op 2 mei vieren met pannenbier en patat. De hoop is dat dan op alle woningen de kappen zullen zijn geplaatst.  Het feest zal ook de eerste gelegenheid worden voor de leden om hun eigen woning te bezichtigen en foto’s te maken van plaatsen waar leidingen zullen komen. 

Voor de leden van het CPO wordt nu langzamerhand het idee wat zij anderhalf jaar geleden hadden en op papier hebben uitgewerkt, werkelijkheid. 

Oplevering Als het meezit, zullen de eerste woningen deze zomer voor de bouwvakvakantie worden opgeleverd. Als het tegenzit, wordt het waarschijnlijk september. Hoe dan ook: ergens in 2018 zullen 14 gelukkige eigenaren in de woning kunnen gaan wonen waar ze zoveel energie in gestoken hebben. Wat een beloning!