• v.l.n.r.: Sors Rosendaal, Frits Wester en Nico Rosendaal

    TvE

Hollandse Nieuwe haring weer volop verkrijgbaar

12-06-2019, 14:58 | Lezersnieuws | ton

Woensdag 12 juni 2019 is de dag, dat mocht worden gestart met de verkoop van de Hollandse Nieuwe van 2019. Ook bij de Heeren van de Vis zal deze dag een bijzondere dag zijn. De winnaars van het eerste vaatje Hollandse Nieuwe in 2017 gaan weer vol voor een succesvol seizoen in de verwerking van de Nieuwe Haring 2019.

Binnen het hele palet aan vis, schaal- en schelpdieren dat de Heeren van de Vis op de markten brengt, is de Hollandse Nieuwe toch wel één van de meest bekende paradepaardjes. Ieder jaar weer wordt er belangstellend uitgekeken naar de komst van de zó gezonde Hollandse Nieuwe.

Sjors en Nico Rosendaal; de ondernemers binnen het team van de Heeren van de Vis, maken dan ook ieder jaar behoorlijk werk tijdens de komst de Hollandse Nieuwe lekkernij. De groothandels en de beroemde veiling worden bezocht om haring te testen en te keuren. Noodzakelijk voor de Heeren, want uitsluitend de mooiste kwaliteit willen zij hun klanten voorschotelen. Daar mag geen discussie over bestaan.
Keuring vind plaats op basis van smaak (natuurlijk), maar ook de kwaliteit van het vlees en vooral ook het o zo gezonde vetgehalte krijgen uitgebreid de aandacht.

Eerlijke vis van ervaren vishandelaren

De Heeren weten eigenlijk van nature al wel hoe ze tot een goede keuze moeten komen. Sjors en Nico Rosendaal zijn als het ware als vishandelaar geboren. Ze zijn letterlijk opgegroeid in een geslacht van vishandelaren. Hun vader was vishandelaar, maar ook hun ooms, opa en overgrootvader waren al bekende vishandelaren. De verwerking van vis zit hen als het ware in de genen en dat is goed te merken.
Bezoekers aan de prachtige, moderne verkoopwagens van de Heeren van de Vis kijken hun ogen uit. In een prachtige opstelling ligt een grote keuze aan vissoorten uitgestald op verantwoorde wijze. Nog recent werden de Heeren geroemd in het consumentenprogramma Kassa omtrent de correcte en eerlijke wijze waarop de vis door hun wordt aangeboden.

De heerlijke Hollandse Nieuwe haring van de Heeren van de Vis wordt ook bij u op de markt aangeboden. Iedere dinsdagmorgen en zaterdag de hele dag staan Sjors en/of Nico van de Heeren van de Vis met een grote koelwagen in Veenendaal op de markt om u te voorzien van de lekkerste vis specialiteiten. Met de start van het nieuwe haring seizoen is er natuurlijk extra aandacht voor de Hollandse Nieuwe.

U kunt natuurlijk weer proeven en er worden weer een flink aantal bonnen uitgedeeld, waarmee u GRATIS Hollandse Nieuwe kunt krijgen aan de luxe verkoopwagen van de Heeren van de Vis.
Kom gewoon lekker genieten van het gezonde lekkers uit de zee bij de Heeren van de Vis op de markt.