Het Win-Win Café organiseert workshop LinkedIn

04-06-2019, 11:44 | Lezersnieuws |

Het Win-Win Café is dé netwerklocatie voor werkzoekenden en zzp'ers in Veenendaal. Elke donderdagochtend is er een netwerkochtend van 9.30 uur tot 12.00 uur. Daarnaast verzorgen we diverse activiteiten voor de doelgroep. Zo organiseren we 2 juli een workshop LinkedIn.

Martine Floor van Mbee trainingen neemt je mee in de wereld van LInkedIn. Fijn als je al een profiel hebt voor je meedoet aan de workshop. Ze vertelt over de groepen, wat je wel of niet op je profiel zet en wie dit ziet. Daarnaast geeft ze adviezen over zoeken naar vacatures en hoe JIJ gevonden kan worden. Kortom, je loopt met een mooi aangepast profiel de deur uit na het volgen van deze workshop.  Het is dan ook verstandig om je eigen laptop mee te nemen.

De workshop wordt gegeven in wijkcentrum Panorama, Tinneweide 144a. Hij start om 13.30 en eindigt om 16.00 uur Wij vragen een bijdrage van 10 euro en je kan je opgeven t/m 25 juni. Voor vragen en opgave kan je terecht bij Ria Brinkhuis. Ze is te bereiken op 0610696651 of een mailtje te sturen naar info@winwincafe.nl.