Het Win-Win Café organiseert Cursus (H)erken je Kracht

23-05-2019, 11:41 | Lezersnieuws |

Het Win-Win Café, gevestigd in wijkcentrum Panorama geeft een 3 daagse cursus om beter voorbereid en met meer zelfvertrouwen op zoek te gaan naar werk dat bij jou past.

 

Het Win-Win Café is de ideale ontmoetingsplek voor werkzoekenden en zzp'er. Het Win-Win Café is laagdrempelig met een ontspannen sfeer en geen druk. Er zijn geen verplichtingen maar we kijken juist naar de mogelijkheden van elkaar (de ander). Wij verzorgen elke donderdag een netwerkcafe met regelmatig een thema. Daarnaast geven we workshops en is er ruimte voor loopbaanbegeleiding door een professionele coach.

 

De cursus (H)erken je Kracht richt zich op jouw toekomst en na de cursus heb je een eigen Persoonlijk Geluks Plan gemaakt. Met dat plan weet je wat jouw doel is en hoe je dit bereikt, wat je tegenkomt aan uitdagingen en je hebt een einddoel.

De inzichten en kennis opgedaan in deze cursus kan je goed gebruiken in sollicitatiebrieven, een goede c.v. en gesprekken.

De cursus start op 5 juni om 09.00 uur en duurt tot 16:00 uur. De volgende dagen zijn 19 juni en 3 juli. De kosten voor deze cursus bedragen 60 euro. Dit is inclusief een DISC Profiel Analyse.

Je kan je voor deze cursus aanmelden tot 29 mei bij Ria Brinkhuis.Bel naar 06 10696651 of mail naar info@winwincafe.nl