• De jubileumposter

    G.V.V.V.

G.V.V.V. viert haar 70ste verjaardag

04-11-2017, 11:50 | Lezersnieuws | Bas van Capelleveen

Het kleine buurtclubje, wat opgericht is op 15 november 1947, is in 70 jaar uitgegroeid tot een landelijk bekende top-amateurvereniging met meer dan 1000 leden. G.V.V.V. is vooral door zijn sportieve prestaties een begrip, niet alleen in Veenendaal, waar het de hoogst spelende voetbalvereniging is, maar in heel Nederland.

Op woensdag 15 november aanstaande is het dan officieel zover, G.V.V.V. gaat haar zeventigste verjaardag vieren met alle leden, vrijwilligers, donateurs en sponsoren. Op die dag zelf is er voor de jeugd op een activiteitendag georganiseerd en op vrijdag 17 november staat een heuse jubileumavond geprogrammeerd.

Jeugd

Het comité 'G.V.V.V. 70 jaar' heeft op deze feestdag een mooi programma samengesteld voor alle jeugdleden: van de jongste jeugd tot en met de jongens en meiden uit de O19-teams. Alle voetbalactiviteiten sluiten uitstekend aan bij de leeftijdscategorie.

Voor de jongste leden staat onder meer een bingo op het programma en de oudere jeugd wordt later op onze verjaardag onderworpen aan een voetbalkwis. Bij al deze activiteiten zijn mooie voetbalprijzen te winnen! Uiteraard zorgt de jarige deze dag voor de traktaties.

Jubileumavond

Op vrijdagavond 17 november wordt om 19.00 uur afgetrapt met een wedstrijd van de bewierookte generatie uit de jaren '90, een decennium waarin G.V.V.V. in de top van het amateurvoetbal meedraaide, met het kampioenschap in 1997 als imposant resultaat. Onder meer Gerard van de Pavert (431 duels), Edwin Kampert (241 duels), Marco van de Pol (220 duels), Jan van Rabenswaaij (175 duels), Louis Laan (153 duels), Wim van Oudbroekhuizen (153 duels), Dick van de Steeg (150 duels) en Marco van de Lagemaat (133 duels) zullen acte de présence gegeven.

G.V.V.V. Old Stars

Ook de oudere leden komen aan hun trekken met een wedstrijd van de G.V.V.V. Old Stars (aftrap 19.30 uur). Onder meer Martien Terschegget, Jan Kampert, Jan Diepeveen (huidig assistent-trainer), Ruud Schuurman, Job Henzen en Ton Muller trekken nog één keer het blauwe shirt aan voor een wedstrijd op het voor hen zo bekende terrein, het hoofdveld aan de blauwe zijde van sportpark Panhuis.

Feestavond

De feestavond wordt om 20.00 uur geopend met medewerking van een van de beste dansorkesten van Nederland. De avond duurt tot exact middennacht. Tussendoor staat er surprise-act en een muzikale verrassing op het programma. Mensen die mooie herinneringen over de club willen ophalen, kunnen terecht in de business ruimte.