• VZC divisieteams bespreken na hun ochtendwedstrijd hun ervaringen en de taktiek voor de middagwedstrijd.

    Saskia

Goede start VZC Triathlon in divisie wedstrijden Enschede

14-05-2018, 08:42 | Lezersnieuws | Saskia

Zondag werd in Enschede het spits afgebeten van de tweede en derde divisie teamcompetitie triathlon 2018. VZC Triathlon Veenendaal werd vertegenwoordigd door het mannen- en vrouwenteam van de tweede divisie en het mannenteam van de derde divisie. Op het programma stond een korte individuele triathlon in de ochtend en een teamtriathlon in de middag, waarbij het team alle afstanden gezamenlijk aflegt.
De dames deden het voortreffelijk: met hun individuele uitslagen van de ochtendserie behaalden zij gezamenlijk de finale met een zesde plaats! De twee mannenteams deden het ook uitstekend: het tweede divisie team werd twaalfde en het derde divisie team werd vijftiende.
Het middagprogramma voor de tweede divisie werd door de zeer slecht verwachte weersomstandigheden helaas afgelast. Het derde divisieteam mocht nog wel starten en werd negentiende, en daarmee vijftiende in de einduitslag.

Over twee weken staat de volgende wedstrijd van de teamcompetitie op het programma: een stayerwedstrijd over de sprintafstand in Almere. VZC is er klaar voor!