• Gedicht in de Cultuurfabriek

    GOM

Gedichten Op Muren zoekt

04-01-2019, 11:44 | Lezersnieuws | Daphne

Als team ‘Gedichten Op Muren’ proberen we met poëzie het straatbeeld van Veenendaal te verlevendigen. En proberen we onder middelbare scholieren de liefde voor de dichtkunst verder uit te dragen. We krijgen op onze activiteiten een zodanig respons, dat we op zoek zijn naar iemand die ons team wil komen versterken.  Ons clubje bestaat momenteel uit drie personen.

We organiseren jaarlijks een gedichtenwedstrijd voor leerlingen van het voortgezet onderwijs. We kiezen daarvoor een thema en stellen een handleiding samen om jongeren voor ons initiatief te enthousiasmeren. Als team tekenen we elke drie jaar ook voor de verkiezing van de Stadsdichter van Veenendaal, een evenement waar per gelegenheid grote belangstelling voor is. En, met als naam ‘Gedichten Op Muren’ kan dat geen verrassing zijn, onderzoeken we in Veenendaal geschikte locaties op de mogelijkheid om er in het openbaar dichtregels te kunnen plaatsen.

Heb je interesse om je bij ons te voegen? Of wil je meer informatie over de mogelijkheid  je bij ‘Gedichten Op Muren’ aan te sluiten? Je kunt een mailtje sturen naar info@gedichtenopmuren.nl